Over

Wat ik doe

Ik, Yoreh Schipper, bied volledige film, schrijf, foto en muziek producties aan. Van begin tot eind, van regelen tot afleveren.

Sinds 2010 bestaat Y-Register als zelfstandig bedrijf. Hierin heb ik variĆ«rende video’s geproduceerd, geregisseerd, gefilmd en gemonteerd. Van een documentaire in India en cameraman voor SimpelMedia/AvroTros, tot internet commercials, journalistiek en festival aftermovies.

Het samen zitten en concepten uitdenken kennen we. Daarnaast wil je ook graag dat de film op een goede locatie wordt gedraaid met de juiste modellen. Dit hoef je niet zelf te regelen, want dat doe ik.

 

Geluid en muziek onder video? Ook dat wordt geregeld. Nee, geen nummer van een standaard rechtenvrije muziek website, maar muziek die speciaal voor jou is gemaakt.

 

Om gevonden te worden is een mooie video niet het enige dat je nodig hebt tegenwoordig. Een verhaal in tekst is bijna net zo belangrijk. Storytelling. Een manier van schrijven waarop je jouw gebruiker of potentiƫle klant activeert en door de juiste SEO manier naar je website of product lokt.

Het team

Doe ik alles in mijn eentje? Nee! Ik heb een uitgebreid netwerk aan freelancers die ik kan inhuren. We huren alleen de mensen in die nodig zijn.
Yoreh Schipper

Yoreh Schipper

Producer